Linomat verfroller S100

S100 verfroller 4.0 mm

Met de Linomat S100 verfroller kan u snel en nauwkeurig besnijden in hoeken en randen, zonder lastig en tijdrovend afplakken van de aangrenzende oppervlakken. Deze verfroller wordt compleet geleverd met speciaal frame, verstelbare randafwerking bewaker en een 10cm lange vacht roller van 100% Polyamide. Let er wel op dat de penseel haren recht op de wand staan met schilderen!

De Linomat S100 met 4,0mm afdekplaat is uitermate geschikt als u een muur of plafond gaat schilderen en de aangrenzende muur of plafond glad of licht gespoten is.  Door de dunnere afdekplaat kunt u dichter in de hoeken en randen komen zodat u een nog strakkere eindresultaat heeft.

De Linomat S100 met 5,5mm afdekplaat is uitermate geschikt als u een muur of plafond gaat schilderen en de aangrenzende muur of plafond dat sterk hobbelig is of niet helemaal recht loopt. De dikkere plaat vangt het verschil op in de afstand tussen muur en plafond zodat er een rechte lijn ontstaat. Zo lijkt het als u klaar bent met schilderen dat de muur of het plafond optisch recht is.

Met de Linomat verfroller wordt afplakken overbodig.

Nooit meer afplakken! Voortaan altijd strakke lijnen schilderen

Voordelen:
Een 100% professionele polyamidegaren vachtroller
Hoge opname en afgifte van latex tijdens gebruik
Lange levensduur
Makkelijk schoon te maken met lauw water
Onderdelen los verkrijbaar
Het gemak en tijdbesparing van het niet meer hoeven afplakken
Nooit meer meetrekken van de verf op het schilderwerk
Voortaan geen lijmresten van afplaktape meer

Schilderen is nog nooit zo snel en makkelijk geweest.

Prijs: 
€13,95
Variaties: